Kit Clubs

Just nu är jag medlem i tre stycken kit clubs. Den innebär att varje månad och var tredje månad får jag hem paket med scrapbooking produkter i brevlådan.
Sirapsboxen

Sirap i Paris är en svensk scrapbooking butik som har valt att börja med månads kit, eller ja, dem har var tredje månad, (mars, juni, sep och dec) Så var tredje månad får jag ett paket hem med massa godsaker från dem. De har även valt att lansera add-ons. Så nu kan man köpa ett extra paket med godsaker för att få lite mer tillbehör till sirapsboxen som deras kit heter.

Citrus Twist kits är ett amerikans scrapbooking kit företag. Deras ideé är att enbart sälja olika sorters kit till hela världen. De har även en lite onlinebutik där man kan köpa till saker till sitt kit. Varje månad får jag hem helt underbara paket från detta företag. De plockar ihop matchande paket från olika tillverkare.
Citrus Twist har olika kit som man kan välja mellan. Jag brukar köpa:
Scrapbooking kit
Pocket Life kit
Add-on ki
Embelishment kit
Sprinkles kit

The Planner Society
Började prenumerera på detta månadskit september 2017. Varje kit innehåller varierande saker som papper (alltid), stämplar, notepads, paperclips, tags, dekorationer, penna och exklusiva produkter.
The planner society riktar in sig till dem som tycker det är kul att arbeta med planner i alla format.
Jag kommer att använda mina kit till min Travelers Notebook.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar