lördag 26 augusti 2017

Suprise Saturday - Happy mail

På Facebook så finns det massa olika grupper som ni säkert vet. Jag är med i en grupp som heter Scrap Gals Community. Där la jag ut ett inlägg om jag var intresserad av att byta Happy mail med några. Jag fick ett litet respons och har skickat iväg mina tre första Happy Mail. För er som inte vet vad Happy Mail är ett kuvert med lite roliga saker. Det kan vara allt från klistermärken, choklad, te, olika sorters dekorationer m.m. samt ett litet personligt brev. Det är som att vara brevkompisar fast man får lite extra roliga saker.

Så jag har ialla fall skickat iväg mina första tre brev. Glömde självklart att ta kort på dem. Redan samma dag fick jag tillbaka ett brev. En av tjejerna som jag ska börja skicka Happy mail till åkte nämligen till Japan och sa att hon skulle skicka ett brev därifrån. Och sagt och gjort så kom det ett litet Happy Mail på posten med massa fantastiska saker.
Det var sån tanke i brevet att jag nästan fick lite dåligt samvete om hur mitt paket blev utformat.
Så här är vad paketet innehöll.Choklad i två olika smaker. Stora B och Lilla N åt upp dem. Jag fick en pytteliten tugga. =)
Planner klistermärken som verkligen år så söta och fantastiskt små.
Washi tejp som är rosa. Perfekt för mig.
Ansiktsmask. Ska bli spännande att prova den då den kom mer från Japan.
Notepad med ursöta pandabjörna
Personlig brev.

Jag är öppen för att skaffa fler vänner att skicka Happy Mail till. Både från Sverige och andra länder. Är det något du skulle vilja pröva så skriv en kommentar så kontaktar jag dig och vi kan börja skicka Happy Mail till varandra.

Nästa gång ska jag verkligen komma ihåg att ta bilder på allt jag skickar. Borde bli ganska snart då jag har ett paket som ska iväg så fort jag har gjort klart det.

1 kommentar:

  1. hejsan hej ja skulle gäran vilja bta happy mail med dig då jag inte göra sådan utan bara pocketletter å flipbook ;) hade varit roligt älskar å ha brevvänner . kram emma

    SvaraRadera