fredag 25 augusti 2017

Layout - Spanien s.38

Idag har jag hoppat fram lite i vårt Spanien album till s.38 på grund av att jag var tvungen att hitta lite bilder som skulle passa till skissen som jag har tolkat från Veckans skiss. Lilla N och jag badar tillsammans i havet utanför hotellet. En favorit var att hoppa i vågorna.


Äntligen fick jag användning av denna lilla chipboard sticker där det står Love These Girls. Har inte riktigt kommit fram vad jag ska använda den till innan då jag gärna håller mig hemma och umgås med familjen. Men nu kunde jag äntligen använda den då bilderna är på mig och Lilla N. 

Älskar små de småordfras klistermärkena som oftast följer med i Citrus Twist kits. De är perfekta att ha som utfyllnad vid små dekorations grupper.


Inspiration för denna Layout har jag fått från Veckans skiss #162. I stället för att använda 3 bilder så har jag använt 2 bilder. Sen har jag använt lite fler pappers remsor än på skissen. Hade svårt att komma igång med denna skiss men till slut lossnade det. 
2 kommentarer:

  1. Jättefin tolkning av skissen. Härliga foton som andas riktig sommar!! Glad att du är med oss på VS och tolkar!!! Kram Anna

    SvaraRadera
  2. Jättemysig tolkning med härliga foton. Tack för att du är med och tolkar VS! Kram Carina

    SvaraRadera